Met de nachtvlucht naar Abu Dhabi. Niet veel geslapen, wel een beetje weggedommeld. Om 06:00 kwamen we aan, ik had daar 4 uur om te doden. Eerst maar een kop koffie genomen, smaakte niet best, maar de cineman roll die ik er bij had genomen was heel lekker! Het was best wel heet op het vliegveld, een mooie luie stoel gevonden en lekker muziekje geluisterd.

De vlucht naar Kathmandu was goed, een beetje bumpy zo nu en dan, maar we waren ruim op tijd aangekomen. Het was erg rustig bij de douane, dus ik stond al snel met bagage buiten.

Mijn contactpersoon stond netjes met mijn naambordje te wachten. Met een klein busje dwars door de stad naar het hostel gereden. Het was best wel chaotisch, ondanks ik toch wel wat gewend ben in Azië.

Ik was rond 5 uur bij het hostel, de mede vrijwilligers waren nog aan het werk, maar de zoon des Huize Ben (een jaar of 12 denk ik) heeft me rond geleid en we zijn samen naar de ATM en supermarkt gegaan. Hij heeft natuurlijk een reep chocolade van me gekregen in de supermarkt.

Toen ik terug kwam waren andere vrijwilligers inmiddels ook aanwezig. Een Australische dame KJ die morgen samen met mij de taalcursus gaat doen, een zweedse zuster Anne, een Zwitserse Cloé en een Duits meisje Sarah. Vanavond laat komt er nog een Tristan, hij komt uit Zuid Frika

We hebben een heerlijke vegatarische maaltijd op het dakterras gegeten, maar het werd al snel best wel koud….. Maar vroeg gaan slapen….. ik heb een nachtje overgeslagen…..