Vandaag ga ik verhuizen naar de locatie waar ik het project ga doen. Ik kreeg te horen dat het pas na lunch ging gebeuren, de ochtend dus relaxed doorgebracht in het hostel en een lekkere expresso gedronken in het locale internet cafe!
Na de lunch met het minibusje naar de andere kant van Kathmandu gebracht. Dit is duidelijk een beter buurt, er staan ambassades van oa. Rusland in de buurt. Alle straten zijn normaal geasfalteerd hier, ook zijn de prijzen wat hoger merkten we toen we (ik en Tristan) een biertje bestelde.
Ik had verwacht om alleen of met z’n tweeen samen met de journalist en zijn gezin te wonen, maar er is plaats voor totaal 11 vrijwilligers in het grote huis. Is wel zo gezellig, maar ook wel een beetje een tegenvaller omdat je nu wat minder contact hebt met de gastheer.

Er zijn 6 andere vrijwilligers in het huis, allemaal meisjes/vrouwen dus Tristan en ik zijn welkome aanvullingen. We slapen weer samen op een kamer, er is schijnbaar warm water om te douchen en de badkamer ziet er best goed uit! We hebben dus niet te klagen. Nu nog afwachten of het eten hier net zo goed is als bij het andere hostel. Er is ook een hond, een mooi schoon dier dat nieuwsgierig is en constant rond je snuffelt! Ik zat in de tuin wat te lezen en de hond kwam gezellig naast me liggen!
Bij een rondje lopen langs het huis kwamen we verschillende gezellige tenten tegen voor koffie en bier, dus ik denk dat we ons hier wel gaan vermaken! We kwamen zelfs een salsa dansschool tegen! Ik ben benieuwd hoe morgen de eerste foto journalisten dag gaat verlopen!

2 thoughts on “Dag 8

  1. Hoi Marcel ?‍♂️,
    interessant om dijn aventurtje te volgen hier vanaaf Pensionia?.

    Veel geluk en plesier,
    Willi

  2. Zolang het de hond is die gezellig naast je komt liggen en niet een van de vrijwilligsters, vind ik het allemaal leuk ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *