Vannacht was er een heel heftig onweer met flinke hagelstenen. Op een metalen golfplaten dak leek het of er bakstenen op werden gegooid.
Vandaag is het zaterdag, een hele dag voor ons zelf. We hebben besloten om heel vroeg (05:30) op te staan en met een taxi naar een uitkijkpunt te gaan, Nagargot (2175m) vanwaar het Himalaya gebergte kunnen zien. Helaas konden we de Mount Everest niet zien omdat het te heiig was maar wel andere reuzen van boven de 7000m hoog.
We waren met een taxi erheen gereden, Pratima, Tristan en KJ waren ook meegekomen. Het was een rit van ong. een uur. Op de terugweg zijn Tristan en ik in het centrum van Kathmandu uitgestapt. We hebben eerst een ontbijtje met goede koffie genuttigd in het Himalayan java cafe, daarna door Thamel, het oude centrum rondgezworven. Er was een muziekfestival, dus daar nog wat rondgehangen. Uiteindelijk om 13:00 een lunchplekje uitgezocht bij Rosemary kitchen, een rustig plekje in de hectische stad. Na de lunch met een taxi terug richting hostel waar we verder een rustige middag hebben doorgebracht. Wat lezen en foto’s editen en uitzoeken. Pratima wilde nog weten hoe ze foto’s moest maken, vooral hoe je foto’s kon maken met een blurry achtergrond. Ik heb het haar proberen uit te leggen, ik denk dat ze het een beetje begreep….

foto’s: http://vanvuren.info/tmp/Nepal/Dag6

2 thoughts on “Dag 6

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *