Er moet nog steeds heel veel schoonmaakwerk gedaan worden in de tempel,maar de vrijwilligers die via workaway hier zijn hebben een blok gevormd en we we werken 2 uur in de morgen en 2 uur in de middag. Ik geloof dat de Chinesen dit nu begrepen hebben. In de ochtend dus weer wat vloeren lopen poetsen en wat zakken meel van een auto gehaald en in de keuken opgeslagen. In de ochtend was er dan ook de kapper die ons gisteren al beloofd was. Een aangename afleiding. Bijna alle vrijwilligers hebben zich gratis laten knippen door best wel vakkundige kappers.  De lunch was net als gisteren buiten, aan de eetzaal wordt ook nog druk gewerkt. Op zich lekker en veel relaxter dan in de eetzaal, nu kon je tenminste lekker met elkaar kletsen. Als het goed is begint morgen een 7 daagse workshop over martial arts, chinese geneeskunst, meditatie en nog wat

andere zaken. Deze workshop is gratis, je moest alleen wel de korrekte kleding aanschaffen. Ik heb nu dus een mooi Bruce Lee pakje aangemeten gekregen, de schoenen maat 45 die ik besteld had paste geheel niet, nu een maat 47 besteld. Er zullen nog wel foto’s volgen van mij in dit kostuum. Doordat we de workshop hebben zal er minder tijd over blijven vermoed ik voor harde arbeid…. 7 dagen rustiger aan dus. (hopen we)

 

 

Blog-dag6

3 thoughts on “Dag 6, nog steeds paniek

  1. Hahaha! Ik weet niet waarom, maar ik moet zo lachen om het feit dat er een kapper komt. Is dat omdat jullie vanuit religieuze overwegingen geknipt moeten worden? Of als verwennerij?

    1. De kapper was er niet alleen voor ons maar voor iedereen in het klooster. Er waren er 3 of 4 , ze komen om de zoveel weken.

  2. Dat staat je leuk dat kleine dwarse hanekammetje op je kruin!
    Wat schrijf je gezellig! Ik verheug me al op het vervolg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *