Weer een dagje met Nepalese taalles. Na het ontbijt (Gebakken ei met boterham) direct begonnen. Ik had nog wel de les van gisteren doorgenomen, maar de woorden blijven niet echt hangen. Als je genoeg oefent gaat het iets beter, maar simpel is het zeker niet. De manier waarop zinnen worden opgebouwd is compleet anders, ook ontkenningen zijn erg apart. Ik zal dit in 4 dagen niet echt goed gaan beheersen ben ik bang. Maar gelukkig spreekt de host waar ik ga verbijven goed Engels. Maar het is natuurlijk altijd leuk als je wat zinnetjes in het Nepalees kunt zeggen. Ik ga me dus maar concentreren op wat zinvolle zinnen.

Na de lunchhebben we vrij, tijd voor een terrasje.
Het internet in het Hostel is uitgevallen, of ze hebben de IP adressen van de gasten geblokkeerd… moeilijk te zeggen.Ik zit nu dus lekker in het zonnetje op een terrasje van het locale internet cafe. Lekker bakje expresso erbij, dan is het wel uit te houden. De rest van de dag is er niets gepland, dus veel foto’s zullen er dan ook niet gemaakt worden vandaag.

Er is in het hostel geen warm water, douchen is dan ook een echt avontuur. Even snel jezelf natmaken, haar wassen en alles snel afspoelen….. ik had begrepen dat dit zo blijft de komende 4 weken. In het klooster schijnt wel warm water te zijn….. Kan ik toch een beetje fris thuiskomen straks!

One thought on “Dag 3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *