Na de drukke dag van gisteren weer even een rustdagje.
In de ochtend wat foto’s geselecteerd voor facebook en de grote massa’s foto’s van gisteren van het festival wat doorgespit. Na de lunch samen met wat andere vrijwilligers een terrasje in de wijk opgezocht voor een lekkere Expresso en een partijtje kaart gespeeld.
Van daaruit doorgelopen naar Thamel, het bruisende hart van Kathmandu. Ik ben even naar het kantoor van SocialTours gegaan om te bespreken wat zij verwachten van mijn fotografie van het “Yoga in the Mountain” festival. Zij hebben grootse plannen voor de toekomst, maar dit jaar is de eerste keer en nog wat kleiner. Zij willen oa door mijn fotografie wat bekendheid creëren en misschien een publicatie in een yoga blad zoals Elephant Journal. Ik heb daar natuurlijk geen problemen mee, ik heb ook aangeboden een serie te maken voor de locale kranten, daar waren ze ook blij mee. Gaat denk ik wel een leuk weekend worden.
Na afloop nog even een lekker drankje gedronken in Thamel en toen terug naar het hostel. Geen fotootjes gemaakt vandaag, behalve dan van dat lekker drankje 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *